Forårsloppemarked på Tåsinge Plads

Loppemarked2015_9_1024x576

Gør et loppefund hos en af de 95 private stadeholdere, og nyd lidt godt til ganen, mens musikken spiller, og børnene leger. Tåsinge Plads lægger igen græs og asfalt til Østerbros hyggeligste forårsloppemarked søndag den 14. maj kl. 10-16.

Gør et loppefund hos en af de 95 private stadeholdere, der sælger ud af tøj, sko, brugskunst, bøger,  legetøj, musik, tasker, smykker mm. Tåsinge Plads lægger asfalt og græs til Østerbros mest familievenlige loppemarked med børneaktiviteter, musik og god stemning.

Tåsinge Plads Forårsloppemarked er mere end bare et loppemarked. Det er et arrangement for hele familien. For børnene vil der være ansigtsmaling kl. 11-13 og ballonmand kl. 13-15. Aktiviteterne er gratis, og musiker Claus Toft vil i løbet af dagen spille et par sessioner af blues rock på slideguitar og synge egne sange.

Ud over lopper vil der være rig mulighed for at købe mad og drikke – i Ricco’s Kaffe og Figaro’s Pizza House eller i Frankee’s Coffees kaffevogn og pandekagevognen Crêpes a la Cart, der i dagens anledning tager opstilling på pladsens food corner. Mad og drikker kan nydes ved pladsens borde og bænke eller på den grønne bakke.

Det første af tre loppemarkeder
Loppemarkedet foregår udendørs og er det første af tre planlagte loppemarkeder i 2017. Tåsinge Plads Sommerloppemarked finder sted søndag den 18. juni kl. 10-16, og Tåsinge Plads Efterårsloppemarked finder sted søndag den 10. september kl.10-16.

Du finder Tåsinge Plads på ydre Østerbro, hvor Tåsingegade, Langøgade og Ourøgade mødes. Der er gratis parkering om søndagen omkring pladsen. Bus 1A, 4A og 8A stopper tæt ved. Desuden 15 min. gang fra Svanemøllen Station.